Biografija

Josip Ivančić je rođen 20.03.1979. u Tomislavgradu. Od malih nogu Josip je volio pjevanje i bio je glavni zabavljač u društvu. Sa 9 godina je već počeo nastupati  na svim organiziranim priredbama u svom gradu i okolici, gdje se već vidjelo da će mu pozornica biti drugi dom. Nerijetko je osvajao nagrade već u najranijoj dobi. Ono što ga je krasilo od samih početaka pa sve do danas, jest njegova pozitivna energija na pozornici i zabavljačka atmosfera koju radi na nastupima. Njegov stil su vesele i zabavne pjesme, koje ne dopuštaju ni sekundu predaha.

 

Sa nepunih 18 godina je krenuo u profesionalne vode nakon što je osvojio publiku na festivalu u Tomislavgradu. Od toga dana do danas Josip je odradio preko tisuću koncerata, svadbi i gostovanja diljem Hrvatske, Hercegovine i dijaspore.

 

Njegov prvi album, koji je snimio s 20 godina, je mjesecima bio najprodavaniji album u Hercegovini. Neke od njegovih najuspješnijih pjesama su: “Zapalit ću pola grada” , “Na kamenu rođen” , “Viski”, “Ovog ljeta bit ćeš moja” , “Kraljica diskoteka”, a posebno pjesma “Moja princezo” koja je u ukupno postigla preko 18 milijuna pregleda.

 

Josip je 2010. godine sudjelovao na popularnom TV showu “Celebrity Farma” na Novoj TV gdje je došao do samog finala i osvojio srca publike. No, ono što je najbitnije da je u tom showu osvojeno i njegovo srce i to od strane bivše manekenke Jelene Bosančić, s kojom je u braku te imaju sina Tomu i kćer Rozu Miu. Kako i sam Josip kaže da je obitelj njegova najveća ljubav i uspjeh u životu. Dok njegova druga najveća ljubav je glazba.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart